| serriijjee | |
|
+8~**Mia_Colucci**~ *Rbd fan* *Cami* *luly* Tanja Lupita Anahi Forever! Anahi:D 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~DULCE MARIA~ Počinješ se družiti sa njom
Broj poruka : 95 Godina : 30 Location : Srbija/Subotica Datum upisa : 21.08.2007
| Naslov: Re: serriijjee Čet Sep 13, 2007 9:52 am | |
| Piper ..... MI JE JEDNA OD OMILJENIH .............. A NERAZUMEM VAS KAKO MOZETE DSA VOLITE FIBI ONA JE DA SAD NEKAZEM STA ....... A I ZA RW I RBD ................. TOLKO STE NAPALJENE ......DA JE TO STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*Cami* Drugi ti zavide...
Broj poruka : 127 Godina : 31 Location : Na koncertu Erreway-a kao pocasni gost Datum upisa : 22.08.2007
| Naslov: Re: serriijjee Pet Sep 14, 2007 2:52 pm | |
| ja obozavam rw!a za fibi ja gledam njenu ulogu i sve i po meni ona je najzgodnija od njih 3,a kod pajper mi se ne svidja sto su joj obrve razlicite! | |
|
| |
~DULCE MARIA~ Počinješ se družiti sa njom
Broj poruka : 95 Godina : 30 Location : Srbija/Subotica Datum upisa : 21.08.2007
| Naslov: Re: serriijjee Uto Sep 18, 2007 12:39 pm | |
| PA MISLIM TOLIKO SE PALIMO NA TE GLUMCE DA CE MO IM DATI I NASE SRCE!!!!!!!!!!!!!!! ONI UOPSTE NEZNAJU A NAS .............. NIKAD NAS NISU VIDELI !!!!!!!!!!!!!!!!!! POSLE CE MO IH I ZABORAVITI | |
|
| |
Anahi:D Drugi ti zavide...
Broj poruka : 111 Godina : 31 Location : Siempre con Annie!!! Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: serriijjee Uto Sep 25, 2007 12:52 pm | |
| - ~DULCE MARIA~ ::
- PA MISLIM TOLIKO SE PALIMO NA TE GLUMCE DA CE MO IM DATI I NASE SRCE!!!!!!!!!!!!!!! ONI UOPSTE NEZNAJU A NAS .............. NIKAD NAS NISU VIDELI !!!!!!!!!!!!!!!!!! POSLE CE MO IH I ZABORAVITI
Ja se neslazem sa tobom!!!!!!! Mislim da je odlicno dok si jos tinejdzer da imas svog idola i da ne dopustas da ga bilo ko vredja!!!! A ja nikada necu zaboraviti ni Cari, ni RBD, ni RW jer su to najbolje serije i najbolje grupe koje sam ikad videla!!! I ti, ako imalo volis Dulce, trebala bi da ju pamtis celog zivota, kao sto cu ja Anahi! Ej razlimisli o tome........ P.S: Ja sam Ponchu vec dala svoje srce! | |
|
| |
Broj poruka : 111 Godina : 31 Location : Siempre con Annie!!! Datum upisa : 14.08.2007
| Naslov: Re: serriijjee Uto Sep 25, 2007 12:58 pm | |
| - ~DULCE MARIA~ ::
- Piper ..... MI JE JEDNA OD OMILJENIH .............. A NERAZUMEM VAS KAKO MOZETE DSA VOLITE FIBI ONA JE DA SAD NEKAZEM STA ....... A I ZA RW I RBD ................. TOLKO STE NAPALJENE ......DA JE TO STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I zaboravila sam da ti kazem da niko ovde nije napaljen, nego samo iznosimo svoje misljenja o nasim idolima, a ti to, verovatno, nikad neces shvatiti!!!!!!!! JA VOLIM CHARMED, RBD, Rway!!! JA VOLIM CHARMED, RBD, Rway!!! JA VOLIM CHARMED, RBD, Rway!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: serriijjee Uto Sep 25, 2007 1:00 pm | |
| - *Cami* ::
- ja obozavam rw!a za fibi ja gledam njenu ulogu i sve i po meni ona je najzgodnija od njih 3,a kod pajper mi se ne svidja sto su joj obrve razlicite!
Bravo Cami! I ja obozavam rw! | |
|
| |
*luly* Drugi ti zavide...
Broj poruka : 113 Godina : 33 Datum upisa : 22.08.2007
| Naslov: Re: serriijjee Sre Sep 26, 2007 4:28 pm | |
| - *Cami* ::
- ja obozavam rw!a za fibi ja gledam njenu ulogu i sve i po meni ona je najzgodnija od njih 3,a kod pajper mi se ne svidja sto su joj obrve razlicite!
Slazem se to za Phoebe,RW i Piper! - Anahi:D ::
- ~DULCE MARIA~ ::
- PA MISLIM TOLIKO SE PALIMO NA TE GLUMCE DA CE MO IM DATI I NASE SRCE!!!!!!!!!!!!!!! ONI UOPSTE NEZNAJU A NAS .............. NIKAD NAS NISU VIDELI !!!!!!!!!!!!!!!!!! POSLE CE MO IH I ZABORAVITI
Ja se neslazem sa tobom!!!!!!! Mislim da je odlicno dok si jos tinejdzer da imas svog idola i da ne dopustas da ga bilo ko vredja!!!! A ja nikada necu zaboraviti ni Cari, ni RBD, ni RW jer su to najbolje serije i najbolje grupe koje sam ikad videla!!! I ti, ako imalo volis Dulce, trebala bi da ju pamtis celog zivota, kao sto cu ja Anahi! Ej razlimisli o tome........ P.S: Ja sam Ponchu vec dala svoje srce! U pravu si!!! Mislim da i kad bih htela ne bi zaboravila RW I ErreWay!!! | |
|
| |
Broj poruka : 127 Godina : 31 Location : Na koncertu Erreway-a kao pocasni gost Datum upisa : 22.08.2007
| Naslov: Re: serriijjee Sub Sep 29, 2007 11:12 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: serriijjee Ned Sep 30, 2007 10:22 pm | |
| E namoj nikad da gubis nadu! Erreway se ponovo okupio, ali bez Luisane... | |
|
| |
| Naslov: Re: serriijjee Pon Okt 01, 2007 4:17 pm | |
| | |
|
| |
*Dulce Maria* Upoznaješ Anahi
Broj poruka : 35 Godina : 30 Location : Sa Dulce u kaficu Datum upisa : 01.08.2008
| Naslov: Re: serriijjee Ned Avg 03, 2008 7:41 pm | |
| - *luly* ::
- Ja zovem RBD pokemoni!
Sad smo 1:1! pa ako smo mi pokemoni sta ste vi onda,nesto mnogo gore od teletabisa i to mnooooooooogo gore!!!!!!!!!!! | |
|
| |
~!~Vaka~!~
Broj poruka : 13 Location : Niksic Datum upisa : 30.08.2008
| Naslov: Re: serriijjee Sre Jan 14, 2009 7:19 pm | |
| ja najwise wolim da gledam Seranowe! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: serriijjee | |
| |
|